All articles about Sajt

Sajt tartalmú pogácsareceptek

Ízletes pogácsa receptek sajt felhasználásával, az elkészítés részletes leírásával és a felhasznált alapanyagok pontos mennyiégeivel.

Sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa recept vajjal, finom sajttal, tejföllel, élesztővel, pici cukorral és sóval az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.

Ha akarjuk, akkor hajtogathatjuk is a sajtos pogácsát, de hajtogatás nélkül is finom és ízletes lesz. Csak összegyúrjuk, kicsit megkelesztjük, majd kiszaggatjuk, s már mehet is be a sütőbe.

Megnézem ezt a pogácsa receptet Sajtos pogácsa

Vajas pogácsa

vajas pogácsa

Vajas pogácsa recept tejjel, tojással, élesztővel, vajjal, kicsi cukorral és sóval az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.

Ha akarjuk, akkor hajtogathatjuk is a vajas pogácsát. De hajtogatás nélkül is finom és ízletes lesz. Csak összegyúrjuk, kicsit megkelesztjük, kiszaggatjuk, s már mehet is be a sütőbe.

Megnézem ezt a pogácsa receptet Vajas pogácsa

Sütőporos pogácsa (sajtos)

élesztős pogácsa

A sütőporos pogácsa receptje pontos leírásokkal. Az elkészítéshez szükséges: liszt, vaj, sajt, kevés tejföl, só és sütőpor, meg bő fél óra.

Ha gyorsan kell egy finom pogácsa, melyet nem kell hajtogatni, mert csak összeállítod, kinyújtod és kiszaggatod, s már mehet is be a sütőbe.

Megnézem ezt a pogácsa receptet Sütőporos pogácsa (sajtos)

Juhtúrós pogácsa

juhtúrós pogácsa

Juhtúrós pogácsa recept vajjal, tojással, élesztővel, juhtúróval, pici cukorral és sóval az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.

Ha akarjuk, akkor hajtogathatjuk is a juhtúrós pogácsát. Egyébként meg csak összegyúrjuk, kicsit megkelesztjük, majd kiszaggatjuk, s már mehet is bele az előre melegített sütőbe.

Megnézem ezt a pogácsa receptet Juhtúrós pogácsa

Kefires pogácsa

kefires pogácsa

Kefires pogácsa recept vajjal, kefirrel, tojással, élesztővel, pici cukorral és sóval az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.

Ha akarjuk, akkor hajtogathatjuk is a kefires pogácsát. De hajtogatás nélkül is finom és ízletes lesz. Csak összegyúrjuk, kicsit megkelesztjük, utána kiszaggatjuk, s már mehet is be a sütőbe.

Megnézem ezt a pogácsa receptet Kefires pogácsa

Tejfölös-sajtos pogácsa

tejfölös-sajtos pogácsa

Tejfölös-sajtos pogácsa recept vajjal, finom sajttal, tejföllel, pici cukorral és sóval az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.

Ha akarjuk, akkor hajtogathatjuk is a tejfölös-sajtos pogácsát. De hajtogatás nélkül is finom és ízletes lesz. Csak összegyúrjuk, kicsit megkelesztjük, utána kiszaggatjuk, s már mehet is be a sütőbe.

Megnézem ezt a pogácsa receptet Tejfölös-sajtos pogácsa

Pogácsa élesztő nélkül

Pogácsa élesztő nélkül

Pogácsa recept élesztő nélkül. Gyors, egyszerű és könnyű. Vajjal, sajttal, sütőporral, az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.

Nem kell még hajtogatni vagy keleszteni sem, csak összegyúrjuk a tésztát,  kiszaggatjuk, s már mehet is be a sütőbe. 

Megnézem ezt a pogácsa receptet Pogácsa élesztő nélkül