Az elkészült tésztát 2 cm vastagra kinyújtjuk egy sodrófával, s a bal oldali kétharmadára felkenjük a ledarált hájat.
Ezután hájnélküli jobb harmadot ráhajtjuk a hájas rész felére, s a bal oldali részt pedig a második két réteg tetejére.
Ezután a felső egyharmadot ráhajtjuk a 3 rétegű tészta közepére, Az alsó harmadot pedig (a tésztát megemelve) a többi réteg alá hajtjuk.
Ezután a tésztát hűtőbe vagy hideg spejzbe tesszük, s fél órán át hagyjuk a tésztát pihenni.
A pihentetés után a tésztát újra kinyújtjuk 2-3 centisre, s újra meghajtogatjuk.
Először a tészta jobb oldali harmadát ráhajtjuk a tészta középső részére, majd a bal oldali részt a második két réteg tetejére.Ezután a felső egyharmadot ráhajtjuk a 3 rétegű tészta közepére. S végül alsó harmadot (a tésztát megemelve) a többi réteg alá hajtjuk. Ezután következik egy újabb fél órás pihentetés, a tészta kinyújtása és a tészta harmadszori hajtogatása.Végeredményben a tésztában 27 vékony hájréteg fog kialakulni a fenti hajtogatási módszer használva. Az utolsó hajtogatás után a tésztát még egyszer fél órára betesszük a hűtőbe, hogy a szaggatás alatt se melegedjen fel a tészta túlságosan.